Våra ridläger

Ridläger

När vi på Karabys ridskola arrangerar ridläger så utgår vi givetvis från barnens och ungdomarnas vardag. Ridläger kan inte planeras under terminerna när skolan är öppen, utan förläggs på loven. Ridläger ser förstås också väldigt olika ut beroende på om det är sommar, höst, vinter eller vår och uppläggen varierar. Ibland spenderar man hela dygnen tillsammans, och ibland bara dagtid.

Ridläger sommar

De ridläger som vi arrangerar under sommarmånaderna är inklusive övernattning. Vi går all-in med fullt fokus på hästar, gemenskap och en massa roligheter. Saker som spökritt, utflykter till Jägersro och bad med hästarna kan ingå i programmet.

Dagridläger

Ett dagridläger ser inte ut som ett typiskt ridläger där man kanske sover i tält e.dyl. utan sker bara under dagtid. Denna typ av ridläger arrangerar vi oftast när vädret inte är så bra, när det är kallt och svårt att vara ute dygnet runt. Middag och fika brukar ingå och hästskötsel och ridning varvas med teori och lek.

Lovläger

Många lov erbjuder möjlighet till ridläger, något vi försöker ta vara på. Vi anpassar ofta våra lovridläger med något som ligger rätt i tiden. Vid Jul är det mycket lucia- och jultema och på påsklovet påsktema. Varje ridläger avslutas i regel med någon form av show eller uppvisning.

Anmäla sig och betala

Anmälningsavgift 600 kr sätts in på bankgiro konto 5978-5303. Glöm inte meddela vilket läger ni har anmält till. Resterande läger-avgift betalas första ridlägerdagen. Begränsat med platser på lägren.