Ridskola

Ridskola

En personlig ridskola

Karaby ridskola erbjuder långt mycket mer än bara mysiga ridläger, vi erbjuder barn och ungdomar möjlighet att bli en del av vår fantastiska gemenskap. En gemenskap som delas av både ryttare och hästar.

Här hos oss på Karaby Ridskola finns en lång rad underbara ponnyhästar, många vilka fötts upp av oss här. Vi bedriver nämligen också småskalig hästuppfödning! Detta är ingen stor ridskola där man går anonym längs stallens långa korridorer, utan en lite, personlig ridskola där alla är som en del i en stor familj. Hästar som människor, unga som gamla.

Våra hästar

Hos oss på Karaby ridskola finns inga stora hästar, bara ponnyer. Våra ponnyer är dock av alla storlekar från små A-ponnyer till stora, starka D-ponnyer. De minsta rider på de små hästarna och sedan går man upp i storlek i takt med att man växer och avancerar. Alla våra ponnyer har fint lynne och är väldigt vana vid och snälla mot barn. Detta är en drömplats att lära sig rida.

Ge bort en present

Här finns även presentkort man kan köpa om man vill ge bort ridlektioner, skötarponny eller vårterminens ridavgift.

Omgivning

Våra hästar går ute under större delen av året. Här finns en fin ridbana och underbar miljö med ängar, skogar och fantastiska möjligheter för den som vill lära sig sköta hästar och rida under olika förhållanden.

Vi har också visst fokus på tävling så den som blir riktigt frälst i ridsporten och vill testa på att tävla får all hjälp den önskar hos oss. Några av våra ponnyer är riktigt duktiga tävlingshästar!

Vill du veta mer om Karaby ridskola, våra ridläger eller våra hästar, så hör av dig till oss!